OM MIDT I KULTUREN

SAMMEN OM KUNST OG KULTUR

Midt i Kulturen er Europæisk Kulturregions digitale platform for inspiration og videndeling. Her vil du møde historier, erfaringer og forskellige perspektiver fra kulturlivet i Region Midtjylland krydret med ny kulturforskning og indspark fra andre steder i Danmark og udlandet. Vi dykker løbende ned i forskellige relevante temaer og belyser dem fra flere vinkler. Platformen er et eksperiment under løbende udvikling, og målet er at skabe et værdifuldt rum for deling af viden og gode historier.

Europæisk Kulturregion er et kultursamarbejde mellem Region Midtjylland og alle 19 kommuner i regionen, som sammen stod bag Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. Projektet er finansieret af kommunerne og regionen i fællesskab og fokuserer på europæisk samarbejde og forbedring af kunstnere og kulturinstitutioners udviklingsvilkår i regionen gennem videndeling og læring.

Læs mere om Europæisk Kulturregion her

 

Nyhedsbrev

Vil du have inspiration, ny viden, aktuelle tendenser og konkrete erfaringer fra kulturlivet direkte i din indbakke? Midt i Kulturen tilbyder gratis, kulturfagligt nørderi og videndeling for alle, der arbejder med kunst og kultur. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

KONTAKT

Sekretariatet for
Europæisk Kulturregion,
Region Midtjylland

Skottenborg 26
8800 Viborg

info.kulturregion@rm.dk

Cookiepolitik

MIDT I KULTUREN

Midt i kulturen er en digital platform for videndeling i kulturlivet skabt af Europæisk Kulturregion. Vi undersøger løbende forskellige aspekter af kulturverdenen og samler brugbare erfaringer op, så alle kan få glæde af dem.

Kommunikationsansvarlig:
Amalie Møller Christensen
amachi@rm.dk
+45 24 75 37 95

EuropeanRegionOfCultureLogo_DK_RGB_Horizontal_W