OM MIDTJYSK KULTURAKADEMI

Midt i kulturen

Midtjysk Kulturakademi er Europæisk Kulturregions indsats for videndeling og kompetenceudvikling for kulturlivet i Region Midtjylland. Akademiet bygger på en vision om, at kulturlivet skal have gode vilkår for at udvikle sig professionelt, da det er med til at sikre et kulturudbud af høj kvalitet for regionens borgere - og til at styrke forståelsen af kunst og kulturs betydning i samfundet.

I Midtjysk Kulturakademi sætter vi løbende fokus på aktuelle udfordringer og potentialer i kulturbranchen og arbejder samtidig for at sikre videndeling og erfaringsudveksling på tværs af genrer, grænser og brancher.


Midtjysk Kulturakademi arbejder med at:
- Samle og dele viden
- Tilvejebringe ny viden
- Inspirere til udvikling
- Introducere redskaber til forandring


I perioden 2021-2022 fokuserer Midtjysk Kulturakademi særligt på de følgende tre områder:
- Digitalisering
- Bæredygtighed
- Internationalt udsyn 

 

Bag Midtjysk Kulturakademi står Europæisk Kulturregion - det regionale kultursamarbejde mellem Region Midtjylland og alle 19 kommuner i regionen, som sammen var med til at skabe Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. Samarbejdet fokuserer bl.a. på europæisk samarbejde og forbedring af kunstnere og kulturinstitutioners udviklingsvilkår i regionen gennem videndeling.

Læs mere om Europæisk Kulturregion her

NYHEDSBREV

Vil du have inspiration, ny viden, aktuelle tendenser og konkrete erfaringer fra kulturlivet direkte i din indbakke? Midt i Kulturen tilbyder gratis, kulturfagligt nørderi og videndeling for alle, der arbejder med kunst og kultur. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

KONTAKT

Bettina Kiilsgaard Henrichsen
Projektleder, Midtjysk Kulturakademi
+ 45 40 85 04 05
bettina.henrichsen@ru.rm.dk

Sekretariatet for
Europæisk Kulturregion,

Region Midtjylland
Skottenborg 26

8800 Viborg
info.kulturregion@rm.dk

Cookiepolitik

MIDT I KULTUREN

Midt i Kulturen er Midtjysk Kulturakademis digitale platform for videndeling i kulturlivet. Bag Midtjysk Kulturakademi står Europæisk Kulturregion - et kultursamarbejde mellem Region Midtjylland og alle 19 kommuner i regionen.

Kommunikationsansvarlig:
Amalie Møller Christensen
amachi@rm.dk
+45 24 75 37 95

EuropeanRegionOfCultureLogo_DK_RGB_Horizontal_W