kulturen er i huset #4

inside hammel

INDHOLDSFORTEGNELSE

1. Kulturen er i huset #4: Kulturhuset InSide i Hammel: Fremtiden for kulturhusene

Lene Bjarke Skov, leder af kulturhuset og biblioteket InSide i Hammel, viser rundt i det store kulturhus, der tidligere har været et møbelhus. InSide er et traditionelt kulturhus, og faktisk har Favrskov Kommune hele tre større kulturhuse. Kulturhusene er derfor også den primære kultursatsning i kommunen.

I det store bibliotek inviterer Ane Cortzen formand for interesseorganisationen Kulturhusene i Danmark, Mette Strømgaard Dalby, og Louise Ejgod Hansen, forskningsleder på Center for Kulturevaluering, Aarhus Universitet, til samtale.

Med udgangspunkt i projektet DELTAG, som undersøger borgerinddragelse på landets kulturhuse, handler dagens samtale om kulturhusenes funktion som lokalt mødested og driver for sammenhængskraft.

Vi får svar på spørgsmål som: Hvordan ser branchen på sin egen betydning lige nu og fremtiden? Hvad rører sig i interesseorganisationen Kulturhusene i Danmark? Hvad er det, som kulturhusene kan? Hvad ville vi mangle, hvis vi ikke havde kulturhusene? Hvordan sikrer vi kulturhusenes fremtid? Og kunne man med fordel give kulturhuse bedre politiske vilkår for at understøtte den udvikling?

Optagelse, redigering og jingleproduktion: Podcaster.dk

Horeboffer_pin

midt i kulturen x arthack: Kulturen er i huset 4:4 Inside i hammel

NYHEDSBREV

Vil du have inspiration, ny viden, aktuelle tendenser og konkrete erfaringer fra kulturlivet direkte i din indbakke? Midt i Kulturen tilbyder gratis, kulturfagligt nørderi og videndeling for alle, der arbejder med kunst og kultur. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

KONTAKT

Bettina Kiilsgaard Henrichsen
Projektleder, Midtjysk Kulturakademi
+ 45 40 85 04 05
bettina.henrichsen@ru.rm.dk

Sekretariatet for
Europæisk Kulturregion,
Region Midtjylland
Skottenborg 26
8800 Viborg
info.kulturregion@rm.dk

Cookiepolitik

MIDT I KULTUREN

Midt i Kulturen er Midtjysk Kulturakademis digitale platform for videndeling i kulturlivet. Bag Midtjysk Kulturakademi står Europæisk Kulturregion - et kultursamarbejde mellem Region Midtjylland og alle 19 kommuner i regionen.

Kommunikationsansvarlig:
Amalie Møller Christensen
amachi@rm.dk
+45 24 75 37 95

EuropeanRegionOfCultureLogo_DK_RGB_Horizontal_W