Spirrende-ide_DGP_MIK

På tværs af kommuner, regioner, lande, brancher og organisationer opstår der hver eneste dag nye partnerskaber. Forskellige fagligheder og kompetencer mødes i en aftale om at samarbejde. Men hvad betyder dette partnerskab egentlig? Og hvad indebærer det? 

Stærke partnerskaber er et vigtigt værktøj i muligheden for at ændre og innovere en udvikling eller agenda, som rækker ud over den måde, vi plejer at arbejde på. I dette tema undersøger vi partnerskabsbegrebet i relation til kultursektoren, og hvad der sker, når vi går sammen om at skabe noget stærkere. 

Rigtig god fornøjelse!

TEMA 8 - 26. OKTOBER 2022

DET GODE PARTNERSKAB

NYHEDSBREV

Vil du have inspiration, ny viden, aktuelle tendenser og konkrete erfaringer fra kulturlivet direkte i din indbakke? Midt i Kulturen tilbyder gratis, kulturfagligt nørderi og videndeling for alle, der arbejder med kunst og kultur. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

KONTAKT

Bettina Kiilsgaard Henrichsen
Projektleder, Midtjysk Kulturakademi
+ 45 40 85 04 05
bettina.henrichsen@ru.rm.dk

Sekretariatet for
Europæisk Kulturregion,

Region Midtjylland
Skottenborg 26

8800 Viborg
info.kulturregion@rm.dk

Presse

Cookiepolitik

MIDT I KULTUREN

Midt i Kulturen er Midtjysk Kulturakademis digitale platform for videndeling i kulturlivet. Bag Midtjysk Kulturakademi står Europæisk Kulturregion - et kultursamarbejde mellem Region Midtjylland og alle 19 kommuner i regionen.

Kommunikationsansvarlig:
Amalie Møller Christensen
amachi@rm.dk
+45 24 75 37 95

EuropeanRegionOfCultureLogo_DK_RGB_Horizontal_W